Home = Wie zijn wij

Wie zijn wij

Op deze pagina vind u aanvullende informatie over “de Relatie Overeenkomst voor geliefden”

Walter Staals

Walter Staals

Initiator en schrijver van de Relatie Overeenkomst is Walter Staals. Walter vindt een eerlijke en open communicatie binnen liefdesrelaties een verademing en voor veel geliefden is het een voorwaarde om gelukkig te zijn. Hij is voorstander van hoffelijk gedrag en wil anno 2021 dat de ego’s van mannen binnen liefdesrelaties op de schop worden genomen. Hij pleit voor het feit dat je alles, maar dan ook echt alles kan bespreken aan het begin van je liefdesrelatie. Hoe eerder je open bent over alles, hoe eerder je weet of je relatie met je partner kan slagen.

Lief en attent zijn voor je partner heeft W. Staals verwoord in zijn eerste boek met de titel “Mannen zijn Hufters”. Dit enigszins ludieke (werk-) boek gaat over de 51 meest voorkomende irritaties van vrouwen over mannen.

Lees hier meer over Walter Staals?

Marianne Baijens

Relatie coach Marianne Baijens

Als relatie coach begeleid ik mensen in hun lief en hun leed, om vanuit wederzijds respect inzichten te krijgen ter verbetering van jullie relatie en deze te versterken.

Ik kan je helpen om op een lijn te komen. Door jullie onderlinge communicatie te stimuleren en waar nodig te herstellen, om het patroon van elkaar te leren zien en te kijken naar waar dit botst met jouw normen en waarden.

Het kan gaan over met aandacht leren luisteren en openheid naar elkaar. De opvoeding van je kinderen, iets moeilijks als vreemdgaan, seksuele problemen en leren hoe je beide je doelen kunt bereiken.

Vanuit positiviteit, met oog en oor voor elkaar gaan we onderzoeken wat voor jou belangrijk is en hoe jullie samen weer gelukkig kunnen worden.

“EEN LEVEN VOL LIEFDE EN VERBINDING”

Een relatie coach kan een toegevoegde waarde zijn vóór of tijdens het opmaken van jullie relatie overeenkomst.

Kijk voor meer informatie op www.nalatenschapscoaching.nu voor individuele- en relatie coaching.

Als je je gevoel beter kunt uiten door beeldend te werken kijk dan op mijn website. https://mariannebaijens.nl/creatieve-coaching/. Voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. Een laagdrempelige manier om met behulp van opmaat gemaakte creatieve opdrachten meer inzichten te krijgen zodat dichter bij jezelf en elkaar kunt komen.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek of voor het maken van een afspraak:
E. info@mariannebaijens.nl
M. 06 290 758 75

“JULLIE RELATIE IS VEEL MEER DAN JE DENKT”